+381 62 882 2119

Splav Shake n Shake

Savski kej bb (0)
from/per person 0
  • Splav
  • Kartice
  • Live
  • Na vodi
  • Parking
  • Rezervacija
  • WiFi

[srizonfbalbum id=3]

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala.

Splav Shake n Shake

Sve će vas na ovom splavu oduševiti, naravno i pre svega najbolji šejkovi (o čemu i ime splav a kazuje) koji će vas „kupiti“ zauvek i otkriti vam nove čari ukusa, zatim dizajn i udobnost prostora koja se ogleda u udobnim ležaljkama, prostranom šanku, krov od trske… Sve je podređeno opuštanju i uživanju.

Splav Shake ‘n’ Shake idealan je za fine razgovore sa prijateljima, ali i za opuštanje uz muziku ili  po izboru… Bar Shake ‘n’ Shake postaje, kada ga „okusite,“ vaše omiljeno mesto. Čoveku koji užurbano živi u današnje vreme potebno je mesto ovako opuštene atmosfere uz koktele koji vam bude maštu.

Mir koji ovde postoji u toku dana uveče se transformiše u svoju suprotnost. Sve vri od dobre energije koju donose vrhunski di-džejevi, a često i fantastični bendovi koji ovde nastupaju svakog četvrtka. Sreda je rezervisana za R’n’B, petak za Retro House, dok se čitav Shake ‘n’ Shake subotom trese u ritmu popularnih House hitova.

Ukoliko ste željni uživanja sa slobodnim, neopterćenim devojkama koje se ne stide svog tela, niti pokazivanja tela na šanku, ovo je vaše pravo mesto. Ovde je sve slobodno i neograničeni i piće i  ljubljenje i smeh i niko vas ne gleda popreko već svi maksimalno uživaju na isti način.

Ulaz u večernjim satima posle 23:00h je dozvoljen svima iznad 23+


Raspored

Od Maja do Oktobra
Ponedeljak 23:00-05:00
Utorak 23:00-05:00
Sreda 23:00-05:00
Četvrtak 23:00-05:00
Petak 23:00-05:00
Subota 23:00-05:00
Nedelja 23:00-05:00

Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge