+381 62 882 2119

Splav Bridge

Savski kej, Beograd, Serbia (0)
from/per person 0
  • Splav
  • Kartice
  • Live
  • Na vodi
  • Parking
  • Rezervacija
  • WiFi

[srizonfbalbum id=4]

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala.

Splav Bridge

Na desnoj obali Save iza Beogradskog sajma, smešten je splav Bridge. Udaljen je svega nekoliko kilometara od centra Beograda. Atrastivnost ovog splava uvećava nezaboravan pogled na novi most na Adi.

Unutrašnjost splava je kaskadno postavljena što gostima omogućava osećaj da su uvek u centru događanja Prostor može da primi preko 700 gostiju, a čudesno osvetljenje i savršen zvuk doprinose zapaljivoj atmosferi koja oslobađa snažnu energiju na splavu Bridge. Važno je istaći da splav ima veliki parking za sve goste, pa je svaki boravak na njemu komotan.

Noćni klub Bridge je jedno od najprimamljivijih mesta za noćne izlaske u Beogradu. Na njemu su od samog otvaranja gostovale najveće zvezde folk scene kao što su: Aca Lukas, Saša Matić, Amadeus bend, Dara Bubamara, Marina Visković…što pokazuje da osoblje kluba, svojom posvećenošću, priređuje najbolje beogradske noćne žurke, proizvodi sjajno raspoloženje i uzavrelu atmosferu i stvara nezaboravan provod tokom cele noći.

Noćni klub Bridge je jedno od mesta koje treba da posetite, doživite i time shvatite šta znači rašireno mišljenje i domaćih i stranih gostiju da je noćni provod u Beogradu jedan od najboljih, a smim tim jedno od nezaboravnih iskustava. Ukoliko želite da se provedete u skladu sa prethodnim mišljenjem, kontaktirajte klub Bridge da biste obezbedili VIP Night pakete, a treba napomenuti da je poslednjih godina pravi hit  organizovanje momačkih večeri u klubu.


Raspored

Od Maja do Oktobra
Ponedeljak 23:00-05:00
Utorak 23:00-05:00
Sreda 23:00-05:00
Četvrtak 23:00-05:00
Petak 23:00-05:00
Subota 23:00-05:00
Nedelja 23:00-05:00

Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge