+381 62 882 2119

Splav Blaywatch

Brodarska, Beograd, Serbia (0)
from/per person 0
 • Klub
 • Kartice
 • Live
 • Na vodi
 • Obilazak u grupi
 • Parking
 • Rezervacija
 • WiFi

[srizonfbalbum id=5]

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala.

Splav Blaywatch

Na Savskom keju u ulici Brodarska bb, mestu koje slovi za prostor najboljeg letnjeg provoda u Beogradu nalazi se jedan od najpoznatijih splavova – Blaywatch, splav  koji će vas osvojiti već prilikom vaše prve posete. Blaywatch je najveći splav-klub na reci i najveća i najopremljenija diskoteka na vodi (Disco Water Club), a klub može da primi 500 gostiju, za čije uživanje će se pobrinuti osoblje na različite načine.

Raznovrsnost postavljenih mesta za goste (barski sto, kafanski sto ili separe, u zavisnosti od vaših želja) i njihov odličan položaj u odnosu na sva dešavanja, proizvešće kod svakog gosta osećaj da je sve podređeno njemu.

Splav BlayWatch radi pet dana u nedelji:  utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom i idealan je da se od ranog jutra do poznih sati opustite i zabavljate sa društvom, dragom osobom ili poslovnim partnerima. Osoblje ovog splava će uvek sve učiniti  da vam pruži najbolju uslugu, da vas iznenadi nečim novim, kreativnim tako da je svaki vaš boravak na ovom mestu biti novo upoznavanje sa mogućnostima kluba i novo vezivanje za njega.

Muzičkim izborom, koji je podređen publici kao i specijalnim programima poput čuvene Trumpetmanije, splav mami mnogo domaćih i stranih gostiju. Muzička dešavanja su raznovrsna, gostuje uvek neki od najpoznatijih izvođača – velikih zvezda domaće zabavni i narodne muzičke scene. DJ-evi zagrevaju atmosferu na početku, a onda kreću živi nastupi prvo pop muzičara, a zatim do zore zabava de odvija uz folk.

Ako već niste bili na ovom splavu, dođite da vidite i osetite šta je pravi provod. Izbor pica je savršen, osoblje je profesionalno i srdačno, a imate i besplatan parking.


Raspored

Od Maja do Oktobra
Ponedeljak 23:00-05:00
Utorak 23:00-05:00
Sreda 23:00-05:00
Četvrtak 23:00-05:00
Petak 23:00-05:00
Subota 23:00-05:00
Nedelja 23:00-05:00

Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
 • Mesto
 • Cene
 • Kvalitet Usluge