+381 62 882 2119

Restoran Salt n Pepa

Živka Davidovića 86, Beograd, Serbia (0)
from/per person 0
  • Restoran
  • Kartice
  • Obilazak u grupi
  • Parking
  • Pristup za hendikepirane
  • Rezervacija
  • WiFi

[srizonfbalbum id=2]

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala.

Salt n Pepa

Ako želite da boravite u ambijentu sa stilom dođite u tržni centar Aviv park, u Živka Davidovića 86. Tu se nalazi restoran Salt’n’Pepa, za čije unutrašnje uređenje je zaslužan Vlada Gugl, majstor od stila koji je osmislio vedar , moderan i optimističan prostor.

Ako želite da pojedete odlične i originalne specijalitete dođite u restoran Salt’n’Pepa gde je za postavku kuhinje bio zadužen Saša Najdanović, poznati beogradski kuvar. Saša je napravio jelovnik prepun maštovirih jela koje je sam osmislio: Saletova jagnjetina, piletine u bri i Proseco sosu, smuđ u belom vinu i Saltimboca grilovana piletina sa pršutom u gorgonzola sosu i dr. U ovom restoranu možete i doručkovati uz paorski ranac, koji se sastoji od pohovane papriku, viršle, kulena, feta sira, grilovanog paradajza i mladog luka, a vlasnici restorana će vas uvek nečim prijatno iznenaditi i besplatno počastiti.

Sigurno ćete uživati uovom lepo i pametno osmišljenom prostoru, ne samo zbog izvrsne hrane  i raznovrsnog i bogatog asortimana pića ( na vinskoj karti naći ćete vina za najprobirljivije ukuse), već i zbog sasvim prihvatljivih i pristupačnih cena. Važno je naglasiti da, osim toga, što je Salt’n’Pepa restoran za posluživanje i dostavu hrane, ovaj prostor pogodan je i iza izlaske i druženja sa prijateljima i obeležavanje različitih značajnih datuma jer sa sigurnošću možemo potvrditi da niko neće biti razočaran uslugom, već će se, naprotiv, vezati za ovaj prostor kao za, u izvesnom smislu –   „sigurnu kuću“.

Kako se restoran nalazi u tržnom centru u njemu se može predahnuti tokom kupovine i tako spojiti korisno i prijatno.


Raspored

Cele godine
Ponedeljak 09:00-23:00
Utorak 09:00-23:00
Sreda 09:00-23:00
Četvrtak 09:00-23:00
Petak 09:00-23:00
Subota 09:00-23:00
Nedelja 09:00-23:00

Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge