+381 62 882 2119

Splav Molti Baci

Novi Beograd, Blok 44, Gandijeva, Savski Kej BB, Savski Nasip BB, Belgrade 11070, Serbia (0)
from/per person 0
  • Splav
  • Bašta
  • Kartice
  • Obilazak u grupi
  • Parking
  • WiFi

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala

Splav Molti baci

Na Adi Ciganliji smešten je jedan od najpopularnijih splavova kao mesto za izlazak mladih ljudi, a i onih koji su duhom mladi. Provod na njemu je svaki put novi i neponovljiv doživljaj. Osoblje zaslužuje sve pohvale zbog svoje profesionalnosti, opuštenosti i srdačnosti. Na splavu Molti Baci često vas očekuju i promocije raznih vrsta alkoholnih pića.

Danju na Splavu Molti Baci možete uživati uz dobru kafu ili maštovito napravljene koktele  u ćaskanju sa prijateljima ili sedeći u udobnom prostoru uz novine ili knjigu. Uveče se sve transformiše kao da neka neslućena snažna energija pohodi ovo mesto. Splav Molti Baci radi do 3h iza ponoći, i pruža uzavrelu atmosferu koja budi poriv da se igra do samog kraja.. Sve je podređeno vama i vašem najboljem provodu. Unutrašnji izgled splava je sofisticiran i moderan. Mesta za sedenje su udobna i komforna, a postoje i visoki stolovi oko kojih možete opušteno da se igra. Izbor muzike na Splavu Molti Baci je osmišljen tako da može da zadovolji i najprobirljivije ukuse ljubitelja pop i narodne muzike. Kada je živa svirka u pitanju, bendovi koji ovde nastupaju su uvek veoma kvalitetni sa velikim iskustvom u svom poslu, prostije rečeno odlični muzičari podređeni gostima i njihovim željama. Zato uspevaju da vas drže na nogama do jutarnjih sati.

Splav Molti Baci kapaciteta je oko 200 ljudi, rezervišite mesto i dođite svakako.

 


Raspored

Od Maja do Oktobra
Ponedeljak 10:00-20:00
Utorak 10:00-20:00
Sreda 10:00-20:00
Četvrtak 10:00-20:00
Petak 10:00-20:00
Subota 10:00-20:00
Nedelja 10:00-20:00

Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge