+381 62 882 2119

Restoran The Little Bay

Dositejeva 9, Beograd, Serbia (0)
from/per person 0
  • Restoran
  • Kartice
  • Obilazak u grupi
  • WiFi

[srizonfbalbum id=10]

Opis

The Little Bay


The Little bay je restoran specificnog izgleda, cija unutrasnjost podseca na opere starog francuskog stila. Prepoznatljiv i smesten u centru grada nalazi se u Dobracinoj ulici i neizostavan je predlog turistickih agencija kao restoran koji se se izdavaja po svojoj specificnosti. Poseduje kvalitet i odrzava rang sa najboljim restoranima grada, posebno zbog specijaliteta, i a la carte jela koje je sef kuhinje priprema po receptima ovog restorana. Mesto koje ce Vam vreme zaokupirati pogledima na unutrasnji eneterijer, dok cete moci da se opustite u toplim letnjim danjima u basti koja je mirno uredjena. The Little Bay spada u lanac restorana koji se nalaze u Londonu i Brajtonu.

. Restoran ima tematske veceri sto koncerata, sto svirki klasicne muzike, sto ga cini jedinim predstavnikom ovakvog mesta u Beogradu. Lanac ovih restorana je u svetu poznat po svojoj ekstravaganciji, opustenoj atmosferi, specijalitetima internacionalne kuhinje prilagodjene po francuskom ukusu, cime se njegov kvalitet i jedinstvenost dokazuje. Idealno mesto koje ce Vas uvesti u svet neceg novog, i do sada nevienog u sistemu restoranskih varijanti. Preporuka je mnogoh gostiju i savrsen odabir za svaku priliku. S obzirom da nosi dozu elegancije, a opet i opustene atmosfere ostavlja Vam izbor da odaberete koju cete priliku obelezeti u ovoj operi. Tematske veceri Vam omogucavaju prisustvo razbovrsnog muzickog programa koji ce Vas obrok u Little bay-u podici na visi nivo, i zadovoljiti cak i najzahtevnije goste. Meny se sastoji od posnih i mrsnih specijaliteta, pa se moze reci da ce sladokusci iz svakog dela sveta biti odusevljeni pripremom recepata ovih sefova kuhinje. Vinska karta je raznolika pa se idealno stapa sa odabranim jelom, koje ce Vam pri odabiru u susrte izaci strucno osoblje koje je specijalizovano na svom polju.

Istorijat

Peter Ilić je otvorio prvi The Little Bay restoran u Londonu, u Kilburn 1992. godine. S obzirom da je otvoren pre više od 16 godina, Peter je otvorio još tri The Little Bay restorana širom Londona, nalaze se u Croydon (1998), Farringdon (2002) i Battersea (2003). Peter je stigao u Englesku u sredinom 70-ih, nakon što je proveo tri godine obuke na ugostiteljskom koledžu u rodnoj Jugoslaviji. On je prvi radio u Kleridžis kao Commis kuvar. Ubrzo nakon toga je otvorio svoj prvi restoran, Fenjer na Malvern Road-u u North West Londonu 1982. Peter je otvorio još dva restorana, u Pigeon na Fulham Road i La Cloche na Kilburn High Road.Njegov četvrti restoran, odmah iza ugla na Finchley Road-u, otvoren 1984. godine, je mesto gde je Peter izvorno uveo koncept “Plati ono što ti misliš da je vredno”. Peter je uvek zadržao isti etos preko The Little Bay – pružiti dobru evropsku hranu s francuskim ukusom po fantastičanim cenama, izvrsnu uslugu, najbolju atmosferu i vrednost odnos kvalitet/cena.


Raspored

Cele godine
Ponedeljak 09:00-01:00
Utorak 09:00-01:00
Sreda 09:00-01:00
Četvrtak 09:00-01:00
Petak 09:00-01:00
Subota 09:00-01:00
Nedelja 09:00-01:00

Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge