+381 62 882 2119

Bar Jazz kafe

Obilićev venac 19, Beograd, Serbia (0)
from/per person 0
  • Bar
  • Bašta
  • Kartice
  • Obilazak u grupi
  • Parking
  • WiFi

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala.

Kafić Jazz

Kafić Jazz nalazi se na Oblićevom vencu br. 19 u epicentru srpske prestonice na Opštini Stari grad. Radno vreme kafića počinje u 09 časova, a završava se u 01 posle ponoći. Kapacitet lokala je 150 ljudi.

Kafić se nalazi na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu, a svojim enterijerom i prijatnom atmosferom privlači goste, te je uvek posećen.

U svojoj dnevnoj varijanti, Jazz kafe idealan je za jutarnju kafu sa prijateljima, ili prelistavanje dnevne štampe, a u popodnevnoj i večernjoj možete se kod nas opustiti uz neki alkoholni ili bezalkoholni koktel ili neko drugo piće sa naše bogate karte. Takođe je idealno mesto za zagrevanje pred ludi noćni izlazak.

Osoblje Jazz kafića veoma je ljubazno i profesionalno, spremno u svakom trenutku da vam pomogne, te nivo usluge drži na jako visokom nivou po kome zadovoljava svetske standarde. U Jazz kafeu se neće dogoditi na vaša piksla ne bude ispražnjena ili da konobara morate više puta da zovete.

U ponudi, kafe ima razne vrste kafa po veoma pristupačnim cenama, kao i brojna alkoholna i bezalkoholna pića, a preko zvučnika ide lagana i nenametljiva pop muzika.

Enterijer kafea je estetski zadovoljavajući, u njemu dominiraju neutralne boje tamnog drveta ukombinovane sa modernim nameštajem koji je pre svega komforan i odlično se uklapa u arhitektonski sklop lokala.


Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge