+381 62 882 2119

Bar House Lounge

Dravska 12, Beograd, Serbia (0)
from/per person 0
  • Bar
  • Kartice
  • Live
  • Obilazak u grupi
  • Parking
  • Pet Friendly
  • WiFi

[srizonfbalbum id=1]

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala.

House

U Ulici Dravskoj br. 12, kod Vukovog spomenika na senovitom Vračaru, u predratnoj vili čije okruženje nudi pravo i raznovrsno uživanje od juta do mraka, smešten je restoran House. Možete sedeti pod suncobranom, pod baldahinom ili pod drvetom, po vašoj želji, ali svako od tih mesta je mala oaza mira u kojoj izjutra možete popiti kafu i prošitati novine, oko podne ručati sa porodicom ili prijateljima, a uveče večerati u izuzetnoj, romantičnoj atmosferi, uz svetlost sveća. Ambijent upotpunjuje lagana birana muzika i smirujući zvuk fontana koje su deo mediteranske bašte restorana House. Posebno je prijatan boravak u bašti restorana tokom vrelih letnjih noći.

Osoblje restorana izuzetno je profesionalno i odmereno, svima ljubazno i efikasno pruža vrhunsku uslugu. Očigledno je da ovaj restoran tome pridaje veliki značaj. Raznovrsna pića, pre svega maštoviti kokteli koji su u ponudi restorana, neće vas ostaviti ravnodušnim. Treba, svakako, preporušiti neke od koktela: klasični Mojito, Sex on the beach, Tequila sunrise, ali i one poput  Black Jack, Vitamin bomb i Clouds on volcano.

Meni hrane koja se nudi za doručak, ručak ili večeru je veoma raznovrstan i bogat, počevši od predjela, tortilja, obrok salata, pasta, pica, peciva, poslastica do specijaliteta kuće koje čine  jela poput pilećeg filea u raznim sosevima i domaćim krompirom, Crunch, Sečuan ili Kari piletina, Wok povrće sa kikirikijem.

Trba napomenuti da je restoran House savršen prostor za gradske žurke ili za proslave povodam bilo kog značajnog događaja. Sigurno će svi gosti biri zadovoljnim onim što im pruža ovaj prelepi ambijent, dobra hrana, otmena atmosfera i uslužno srdačno osoblje.

 

 

 

 

 


Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge