+381 62 882 2119

Gradska kafana

Vladimira Popovića, Beograd 11070, Serbia (0)
from/per person 0
  • Kafana
  • Kartice
  • Live
  • Parking
  • Rezervacija
  • WiFi

[srizonfbalbum id=19]

Opis

Beogradska scena

Srpska prestonica zaista nudi širok spektar lokala za najrazličitije prilike. Ako želite da provedete mirno veče u krugu porodice ili prijatelja odabraćete sigurno neki od beogradskih sjajnih restorana čija kuhinja zadovoljava i najzahtevnije gastronome. Njihova profesionalna usluga omogući će vam da i poslovne partnere izvedete na prijatan ručak i uspešno zaključite posao.  Ako želite da proslavite neki bitan događaj u svom životu, bilo da se radi o devojačkim večerima, rođendanima, proslavama unapređenja i drugih značajnih uspeha, ili rođenja dece, možete se odlučiti za mirniju varijantu nekog restorana, ili pak proslaviti u nekoj od sjajnih kafana ili popularnih klubova kojima Beograd obiluje. Belgrade Night Life stvoren je upravo u tu svrhu i ima za cilj da vam olakša odabir idealnog lokala.

Gradska kafana

Novobeogradska Gradska kafana koja se nalazi  u Ulici Vladimira Popovića bb, tačno iza hotela Hajat, mesto je uživanja i opuštsnja pravih kafanskih znalaca. Ova kafana pruža nezaboravan provod uz poseban izvanredan muzički program – živu svirku koji je prilagođen i najtananijem ukusu različitih gostiju. Ovo je jedna, s razlogom, od najpopularnijih kafana u gradu. Beograđanima i gostima sa strane ona pruža mogućnost da dožive ujedno i stari kafanski ambijent i klubsku atmosferu u modernoj kafani. To je svakako nešto za čim mnogi posetioci čeznu. U Gradskoj kafani često gostuju najpoznatiji bendovi i pevači koji se nadahnjuju boemskom publikom i stvaraju izuzetnu atmosferu. Na repertoaru je pop i folk muzika, a izvođači rado ispunjavaju i sve želje gostiju. Provesti veće uz dobru igru i pesmu sa mogućnošću da sretneš interesantnu devojku ili momka veliki je izazov, a i sastavni deo ovog prostora.

Profesionalno osoblje ove kafane koje svojim stavom, duhovitošću i smislom da zabavi, ne može ostaviti ravnodušnim ni jednog gosta. Svojim ljubaznim  i nenametljivim odnosom i uslužnošću,  posebnim pristupom svakom gostu navode mnogobrojne posetioce da se vežu za ovaj ambijent. Oni će vas uvek radosno dočekati i srdačno uslužiti. Pored ovih pogodnosti treba navesti da su cene i raznovrstan asortiman ponude različirih usluga vrlo povoljni i prilagođeni uslovim u kojima naš čovek živi.

Interesantna, šarmantna lica gostiju koji vole kafanski provod, uz dobro piće i dobru muziku, navešće vas da budete redovni gost Gradske kafane. Vredi posetiti ovo mesto, vredi se zabaviti u ovoj prijateljskoj, opuštenoj atmosferi i uživati u dobroj  usluzi.


Raspored

Od Oktobra do Maja
Ponedeljak ne radi
Utorak 22:00-03:30
Sreda ne radi
Četvrtak 22:00-03:30
Petak 22:00-03:30
Subota 22:00-03:30
Nedelja 22:00-03:30

Rezenzije

Ostavi komentar
0 Recenzija
  • Mesto
  • Cene
  • Kvalitet Usluge